Kadın Çanta

46 Ürün Ürünleri Filtrele
%25
%17
%15
%20
%17
%25
%17
%14
%23
%17
%20
%6
%20
%20
%9
%27
%20
%7
%20
%17
%17
%13
%29
%17
%29
%20
%29
%7
%6
%20
%20
%12
%12
%20
%25
%22
%20
%7
%10
%12
%25
%15
%20
%12
%22
%14

Kadın Çanta

Kadınların şıklığını perçinleyen aksesuarların başında gelen çantalar, değişik modelleri ve tasarımları ile fark yaratır. Greyder kadın çanta çeşitleri de her giyim tarzına uyum sağlayan zamansız ve imza parçalar ile öne çıkar. Gündelik hayatınızda kullanabileceğiniz rahat ve fonksiyonel modellerin yanı sıra, özel davetlerde fark edilmenizi sağlayan şık çanta çeşitleri de bulunur. Geniş renk skalasına sahip bu ürünler, farklı kumaş türleri kullanılarak üretilir. Siyah, kırmızı, yeşil veya beyaz kadın çanta gibi pek çok renge sahip ürünler, her zevke hitap eder. Farklı büyüklüklerdeki çantalar; boyundan askılı, sırta veya kola takılan modelleri ile dikkat çeker. Siz de kadın çapraz çanta modellerini inceleyerek Greyder’in göz kamaştıran ürün çeşitliliğine göz atabilirsiniz.

Beğenilen Günlük Kadın Çanta Modelleri

Gün içerisinde sıklıkla kullanılan kadın çanta modellerinin rahat olması büyük önem taşır. Uzun saatler taşıyacağınız bu ürünlerin, üretim materyalleri ve tasarımları rahat kullanım açısından belirleyici olur. Greyder günlük kadın çanta çeşitleri arasında en çok tercih edilenler arasında sırt çantaları ilk sıralarda gelir. Hem okula hem de ofise giderken kullanabileceğiniz bu ürünleri, alışverişe veya gezmeye giderken de tercih edebilirsiniz. Farklı kumaş türlerinden üretilen sırt çantaları, iki veya üç ayrı bölmeye sahiptir. Geniş iç hacimleri ile dikkat çeken bu fonksiyonel kadın çantaların içerisine yanına almak istediğiniz pek çok malzemeyi sığdırabilirsiniz. Sırtınızı ağrıtmayacak konforlu askılara sahip Greyder sırt çantaları, zincir detayları ve simli aksesuarları ile de dikkat çeker.

Göz Alıcı Siyah Kadın Çanta Çeşitleri

Her daim gardıroplarda en çok yer bulan renklerden olan siyah, Greyder’in kadın çanta koleksiyonları arasında da ağırlığını gösterir. Zamansız ve şık siyah kadın çanta modelleri, çapraz askılı günlük çeşitleri ile dikkat çeker. Askı boylarını dilediğiniz gibi ayarlayarak kombinlerinize uyumlu hale getirmeniz mümkün olur. Yine iki bölmeli ve parlak kumaşlı siyah sırt çantaları da günlük kullanımda büyük rahatlık sağlar. Zincir askılı siyah çanta çeşitleri ise zarif askı tasarımları ile davetlerde göz kamaştıran bir görüntü yakalamanızı sağlar. Bele bağlanabilen ince kayışlı siyah çantalar ise küçük ebatları ile göze çarpar. Her daim popülerliğini koruyan zarif siyah kol çantaları ise iki veya tek gözlü tasarımlara sahiptir. Hem kısa sapı hem de çapraz askısı bulunan siyah çanta çeşitleri ise ergonomik özellikleri ile dikkat çeker. Siz de Greyder kadın kol çantası modellerini ve diğer çeşitleri inceleyerek gardırobunuza ve kombinlerinize en uygun ürünleri seçebilirsiniz. Modası hiç geçmeyen kadın çanta siyah ürünleri, kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olarak dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

En Popüler Şık Kadın Çanta Modelleri

Her yaştan kadının vazgeçilmezi olan kadın çanta çeşitleri, fark edilmeyi sevenlere özel modelleri ile de göze çarpar. Greyder yeşil kadın çantalar, elegant görünümleri ile kıyafetlerinizi çarpıcı bir biçimde bütünler. Sadece yeşil renge sahip şık kadın çanta ürünlerinin yanı sıra, kayış ve sap bölümlerinde bu renk tonuna yer verilen modeller de mevcuttur. Girdiğiniz ortamda tüm gözlerin size çevrilmesini istiyorsanız yine Greyder’in benzersiz kırmızı kadın çanta modellerine de göz atabilirsiniz. Sportif kırmızı sırt çantası çeşitlerini değerlendirebilir, altın rengi zincire sahip askılı günlük çantalara yönelebilirsiniz. Cep telefonu veya diğer küçük aksesuarlarınızı koyabileceğiniz pratik ve konforlu kadın çanta modelleri arasından seçim yapabilir, zengin renk çeşitliliğinden faydalanarak gardıroplarınızı şenlendirebilirsiniz. Kadın çanta fiyatlarını araştırarak, sizin için ideal bir seçim yapabilir, dolabınıza yeni çantalar ekleyerek, kombinlerinizi zenginleştirebilirsiniz. Greyder’in sezonun trendlerinden ilham alınarak hazırlanan kadın çanta koleksiyonlarına göz atarak, en beğendiğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla erişebilirsiniz.

Daha Fazlasını Göster Kısalt
Yukarı Çık