Omuz Çantası

5 Ürün Ürünleri Filtrele
%14
%17
%12
%12
%14

Greyder Kadın Omuz Çantası

Kadın modasının en önemli aksesuarlarından biri olan omuz çantası estetik ve fonksiyonel özellikleriyle kıyafetleri tamamlar. Klasik minimalist kadın omuz çantası tasarımları, şık kombinlerin vazgeçilmez aksesuarı olarak öne çıkar. Geniş iç hacme sahip modeller ise işlevsel bölmeleri sayesinde kişisel eşyaların kolay taşınmasını sağlar. Greyder bunun için farklı tarzlara hitap eden deri omuz ve kol çantalarıyla geniş bir seçenek sunar. Farklı tasarıma ve renklere sahip modeller arasından stilinize en uygun olanı bulabilirsiniz.

Tarzınızı Öne Çıkaracak Kadın Omuz Çantası Modelleri

Omuz çantaları, farklı kullanım amaçları için çeşitli boyutlarda tasarlanmıştır. Günlük hayatta arkadaşlarla buluşurken, işe ya da okula giderken hatta seyahat ederken daha geniş iç hacme sahip bir model tercih edebilirsiniz. Omuz çantası kadın büyük boy modellerin geniş iç hacimleri ile farklı bölme seçenekleri de sunar. Makyaj malzemesi, defter, kitap, kalem, telefon, cüzdan ve anahtar gibi birçok eşyanızı rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz. Şık davetler ve fazla eşya taşımayacağınız günlerde ise küçük kadın omuz çantası ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Omuz çantalarının bazılarında standart boy omuz askıları kullanılırken bazılarında ayarlanabilir omuz askıları bulunur. Bu askıları kullanım alanınıza ve boyunuza göre ayarlayabilirsiniz. Standart askılar genellikle daha büyük iç hacme sahip kadın omuz çantası büyük boy modeller için kullanılır. Daha küçük modellerde ise ayarlanabilir omuz askıları yer alır. Bu sayede kullanıcılar çantalarını istedikleri boyutta ayarlayabilir. Ayrıca tüm eşyaların güvenle taşınabilmesi için dış yüzeyde fermuar veya düğme kapama kullanılır.

Renklerine Göre Kadın Omuz Çantası Modelleri

Girdiğiniz ortamda sportif ve klasik bir tarz sergileyebilmeniz için en büyük etkiyi seçeceğiniz çantalar yapar. Zıt renklere sahip çantalar ile kıyafetlerinizi kombinleyerek gelenekselden farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Kadın omuz çantası modelleri nötr tonların yanı sıra canlı renk seçeneklerine de sahiptir. Bu sayede kıyafetlerinizle uyum sağlayan renkte çantalar bulabilirsiniz.

Asil rengin simgesi olan siyah kadın omuz çantası girdiğiniz her ortamda şık görünmenizi sağlar. Her renk kıyafetle rahatlıkla kombinlenebilir. Her zaman modaya uyum sağlayan kadın omuz çantası siyah renk seçeneği bu nedenle kadınların ilk tercihleri ​​arasında yer alır.

Özellikle sonbahar aylarında kadınlar içi taba ve bej omuz çantaları ilk tercihtir. Doğal renk tonlarıyla stilinize şıklık katar. Bej ve taba kadın omuz çantası, aynı tonlarda kaban ve bot ile görünümünüzü tamamlamanıza yardımcı olur. Sezon trendlerine uygun renk ve tasarım seçenekleriyle sunulan en yeni trend omuz çantası modelleri, sizi her ortamda ön plana çıkarır. Hem yaz hem de kış mevsiminde kullanılan bej kadın omuz çantası modelleri de çok yönlü kullanım sunar. Geniş renk seçeneği arasından zevkinize ve tarzınıza uygun olan parçayı seçerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Greyder Kadın Omuz Çantası Fiyatları

Greyder kadın kol çantası fiyatları tasarımına, boyutuna ve kullanılan malzemenin kalitesine göre farklılık gösterir. Çantaların üstün tasarımı ve üretim süreçleri de fiyata katkıda bulunur. Kaliteli fermuar ve diğer aksesuarlar kullanılarak üretilen omuz çantaları fonksiyonelliğini kaybetmeden uzun süre kullanılabilir. Bu farklı tasarım özellikleri ve malzemeleri omuz çantası fiyatları üzerinde etkilidir. Greyder, omuz ve kol çantaları için ürün çeşitliliğine sahip olup, tümü uygun fiyatlara ve üstün estetiğe sahiptir. Kemer, cüzdan, ayakkabı gibi diğer deri aksesuarlarla kombinlenen deri çantalar, zamansız bir tasarıma sahip olan en önemli aksesuarlar arasında yer alır. Hem spor hem de klasik giyimde kullanabileceğiniz Greyder kadın omuz çantaları hem şık hem de kaliteli model çeşitlerine sahiptir. Bu aksesuarları çeşitli kampanya ve indirimlerden faydalanarak uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Her durumda kullanabileceğiniz siyah omuz çantası kadın modelleri ile stilinizi kusursuz şekilde tamamlayabilirsiniz.

Daha Fazlasını Göster Kısalt
Yukarı Çık